Kim Feenstra reageert fel op kritiek bikini-foto

Kim Feenstra
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kim Feenstra heeft op Instagram hard uitgehaald nadat zij flinke kritiek kreeg op een bikini-foto. Ze werd zwanger en dik genoemd, en daar is het model zéker niet van gediend.

Reacties verwijderen

Eerder deze week plaatste Kim een foto op Instagram waar ze in bikini poseerde met haar zoontje Brooklyn. Ze kreeg daar zóveel kritiek op, dat ze alle negatieve reacties moest verwijderen. Met een nieuwe foto in bikini rekent ze af met haar kritieke volgers.

,,In mijn vorige post plaatste ik met trots een foto van mij en Brooklyn om mijn luiers te promoten. Nooit bij stil gestaan dat deze foto de (on)nodige reacties zou oproepen”, schrijft Kim. Zelf is ze trots op haar lichaam, en ze wist niet dat er iets ‘mis mee was’.

‘Zie ik er zwanger uit?’

Ook werden er vele vragen gesteld of ze weer zwanger is, een vraag die ontzettend pijnlijk kan zijn. ,,Wanneer stoppen we met deze intense vragen, het is niet vanzelfsprekend namelijk en zie ik er zo zwanger uit dan?”

Kim besloot de negatieve reacties te verwijderen en zich niets aan te trekken van de kritiek. Naar eigen zeggen heeft ze door het werken in de mode-industrie een ‘olifantenhuid’ als het gaat om beoordelingen op haar uiterlijk.

Tags

KIM FEENSTRAKRITIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck