Kim Feenstra: ‘We willen graag broertje of zusje voor Brooklyn’

Kim Feenstra|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Kim Feenstra en haar man hebben de droom om een tweede kindje te krijgen. Het model beviel vorig jaar oktober van haar eerste zoontje Brooklyn. Een natuurlijke zwangerschap zit er voor haar waarschijnlijk niet in, iets wat Feenstra goed beseft.

Op Instagram laat Kim weten dat de wens naar een tweede kindje groot is. ,,We zouden heel graag nog een broertje of zusje willen geven aan Brooklyn. En ook voor onszelf meer dan welkom”, liet zij weten. De kans op een natuurlijke zwangerschap is klein. ,,Maar het is niet easy peasy. Ik ben al heel dankbaar voor wat ik nu heb. Wat komt dat komt, wat niet komt dat mocht dan niet zo zijn. Ik geniet elke dag van dit wonder.” Kim raakte dankzij ivf-behandelingen zwanger van Brooklyn.

Te klein

Het model geniet met volle teugen van haar kleine spruit, maar laat zijn gezicht bewust niet zien op social media. Op een dag zal de kleine wel te zien zijn.

,,Maar op het moment vind ik hem nog te klein”, aldus Kim. ,,En het is best moeilijk want ik heb zulke leuke foto’s van hem dat ik sommige graag wil delen. Maar ik hou hem nog privé. Tenzij je ons tegenkomt aan de wandel haha.”

Tags

BABYKIM FEENSTRATWEEDE KIND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck