Kim Kardashian deelt kinderkiekje na bezoek Kanye

Door: DitjesDatjes
30-07-2020

Nadat Kim Kardashian terugkeerde in Los Angeles, na een bezoek aan haar echtgenoot Kanye West in Wyoming, lijkt de realityster weer ‘back in business’ te zijn. Kim postte een foto van haar zoon Psalm en zijn nichtje True op Instagram, met daarbij de tekst ‘deze twee zijn beste vriendjes’. Dit meldt E! News.

Op de foto is haar 1-jarige zoon Psalm met de 2-jarige True te zien, de dochter van haar zus Khloé. Kim’s volgers reageren enthousiast op het vrolijke plaatje. “Oh wow, wat is Psalm al groot en hij kan al lopen! Waar blijft de tijd?”, schrijft iemand. Een ander zegt: “Wat een schatjes en wat heerlijk dat ze zo’n goede familieband hebben.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ook Khloé reageerde op de foto. “Oooh…wat lief! Kijk onze baby’s nou eens samen. Mijn hart ontploft.”

Over Kanye liet Kim verder niks los. De twee werden samen gespot in Wyoming toen ze naar een fastfood restaurant gingen. Hierbij werd Kardashian huilend in de auto gefotografeerd. Volgens ingewijden was Kim al van plan om solo terug te keren na hun gesprek. De realityster zou willen dat de rapper, die kampt met een bipolaire stoornis, even tot rust komt voor hij zich weer bij zijn vrouw en hun vier kinderen voegt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD