Kim Kardashian heeft alles over voor Paris Hilton

Door: DitjesDatjes
18-08-2019

Als Paris Hilton er niet was geweest, dan was Kim Kardashian wellicht nooit wereldberoemd geworden. De hotelerfgename gaf de realityster destijds haar eerste baantje en daar is Kim haar nog steeds enorm dankbaar voor.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In een fragment van het aankomende seizoen van Keeping Up with the Kardashians, dat vanaf 7 september wordt uitgezonden, vertelt de realityster dat ze het extreem druk heeft. “Ik ben zo moe. En ik moet nog de hele avond werken”, zucht de echtgenote van Kanye West.

Als haar zus Khloé haar vraagt wat ze moet doen, vertelt ze dat ze een rol heeft in Paris’ videoclip Best Friend’s Ass. “Dat is zo aardig van je”, reageert die. Maar Kim twijfelde geen seconde om de gunst te verlenen aan Paris en zegt dat ze alles voor haar overheeft. “Ze heeft me letterlijk een carrière gegeven en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.”

De twee dames groeiden samen op en de destijds onbekende Kim verscheen geregeld aan de arm van Paris op de rode loper. Ook werkte de realityster een tijdje als haar stylist, voordat ze in 2007 haar eigen realityserie kreeg.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD