Kim Kardashian heeft huidziekte

Kim Kardashian heeft gisteren op Instagram openhartig verteld dat ze last heeft van een huidziekte. Ze plaatste foto’s in haar Instagram verhaal waarin ze haar imperfecties liet zien. Onder haar foto’s schreef ze: ,,Psoriasis is the sh*t.”

Ten einde raad

Kim zegt dat ze ten einde raad is en op zoek is naar een manier om haar huidaandoening te verhelpen. Ze heeft van alles geprobeerd: van een lichtbak voor uv-therapie tot Chinese kruidendrankjes. Ze hoopt dat de kruidendrankjes helpen want ze gaat er pas wat van merken over zes weken.

Psoriasis

Psoriasis is één van de meest bekende chronische huidziekten. De huidaandoening wordt gekenmerkt door schilfers, roodheid en jeuk. De klachten kunnen beginnen of verergeren door beschadiging van de huid, stress en infecties.

 

Vierde kind

Laatst hebben Kim en Kanye bekendgemaakt dat ze een vierde kindje verwachten. Dit doen ze via een draagmoeder. Ze verwachten binnenkort een nieuw zoontje. Het jongste dochtertje van het stel is ook via een draagmoeder op de wereld gezet. Dat komt omdat Kim zelf tijdens haar zwangerschap van Saint nogal wat complicaties had. Daarom hebben de dokters haar aangeraden zelf niet meer zwanger te worden.