Kim Kardashian onder vuur door ‘enge’ foto

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Kim Kardashian kan normaal rekenen op duizenden positieve reacties als ze een foto of video op Instagram post. Maar ditmaal niet! Op een filmpje dat ze plaatste, kreeg ze veel negatieve reacties. Mensen vinden het schokkend en vies en spreken van lichaamsverminking….

‘Kan je ademen?’

,,Zojuist vond ik op mijn telefoon een video van mijn reisje naar Londen”, schrijft Kim bij het filmpje dat ze onlangs postte. Ze laat in de Britse hoofdstad een korset maken dat ze droeg tijdens het Met Gala. In de video is te zien dat het korset Kim een ultra-slanke wespentaille geeft. Volgers kunnen niet geloven dat Kim zo’n korset draagt en beweren dat het helemaal niet goed is voor je lichaam. ,,Maar kan je ademen?”, ,,Het ziet er niet goed uit”, en ,,Ik weet dat het niet haar bedoeling is, maar dit is zo schadelijk”, zijn de nog redelijk vriendelijke reacties. 

Felle reacties

Er zijn ook volgers die een stuk feller zijn en die niet kunnen begrijpen dat Kim haar lichaam zo behandelt. Zo schrijft iemand: ‘En je vraagt je af waarom je je eigen kinderen niet kon dragen?” De kinderen van Kim zijn geboren via een draagmoeder omdat Kim een aandoening zou hebben waardoor zwanger zijn en bevallen gevaarlijk voor haar is. Bij die uitleg zetten een aantal volgers nu vraagtekens. ,,Dat ziet er vreselijk vies uit”, schrijft weer aan andere volger.

Kim heeft op geen van de reacties gereageerd. 

https://www.instagram.com/p/CBw_u1HA_uM/

Tags

DUNKIM KARDASHIANLICHAAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck