Kim Kardashian ontmoet groep ex-gedetineerden: leven gebeterd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Kim Kardashian heeft een bezoek gebracht aan een groep voormalige gedetineerden die allemaal een levenslange gevangenisstraf hadden gekregen. “Ze zaten tientallen jaren in de gevangenis voordat ze voorwaardelijk vrijgelaten werden”, aldus de 42-jarige realityster op Instagram.

“Ontmoet Jacob, J’Mel, Dominique, Phil, Earlonne, Abraham, Serafin en David”, schrijft Kardashian bij een foto van zichzelf en de mannen. “Ze hebben hun leven volledig gebeterd en hebben de rest van hun leven gewijd aan het helpen van jongeren.” Alle mannen die met Kardashian op de foto staan zaten vast in de Pelican Bay State Prison, een gevangenis voor de zwaarste criminelen. “Tegenwoordig halen de mannen van Pelican Bay een universitair diploma, maken ongelooflijke kunst, trainen geredde honden, worden computerprogrammeurs en doen aan zelfhulp”, aldus de realityster.

Kardashian zet zich vaker in voor ter dood veroordeelde gevangenen van wie zij gelooft dat die onschuldig zijn of onterecht zijn veroordeeld tot de doodstraf.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie