Kim Kötter biedt inkijkje in haar leven

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Kim Kötter biedt een inkijkje in haar huishouden dat niet zo gesmeerd loopt als gebruikelijk. Kötter: ,,Ik heb vissticks uit de diepvries gehaald, er wordt gewoon een tosti gemaakt en een kind krijgt gewoon een potje.”

Kim Kötter geeft een klein inkijkje in haar leven op de Instagram Stories. Ze opent de stories met de tekst: ,,Voor wie denkt dat ik het altijd pico bello in orde heb. Het is hier het huishouden van Jan Steen vandaag. Geen tijd om Hello Fresh voor te bereiden. Ik heb vissticks uit de diepvries gehaald, er wordt gewoon een tosti gemaakt een kind krijgt gewoon een potje.” Verder laat ze een onopgeruimd huis zien en schrijft ze de tekst: ‘Ps @jaapreesema, je kunt me niet meer inruilen’ met een emoji van een ring erbij. Ze sluit haar inkijkje af met ,,Ach ja, ze krijgen wel heel veel kusjes. Ook belangrijk toch?”

Hulp

Korte tijd later komt Kötter met een nieuwe story, daarin lijken de alledaagse dingen toch niet zo alledaags voor Kim Kötter. Ze weet namelijk niet hoe ze het tosti-ijzer open krijgt en vraagt haar volgers om hulp. ,,Zo vaak maak ik tosti’s”, zegt ze lachend. Korte tijd later was het haar tóch gelukt.

Tags

INKIJKJEJAAP REESEMAKIM KÖTTER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck