Kim Kötter presenteert show Miss Nederland

Door: DitjesDatjes
15-06-2018

DEN HAAG - Fotomodel Kim Kötter presenteert op 9 juli de finaleshow van Miss Nederland 2018. Dat heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt. De finale vindt voor het eerst plaats in het Circustheater in plaats van Studio 21 in Hilversum.

DEN HAAG – Fotomodel Kim Kötter presenteert op 9 juli de finaleshow van Miss Nederland 2018. Dat heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt. De finale vindt voor het eerst plaats in het Circustheater in plaats van Studio 21 in Hilversum.

In de Nederlandse missverkiezing vindt, in tegenstelling tot de Amerikaanse versie, nog wel een zogenoemde ‘bikinironde’ plaats. In totaal doen twaalf finalisten mee aan de wedstrijd. Eén van de dames wordt gekroond tot Miss Nederland en zal later dit jaar uitkomen tijdens de Miss Universe-verkiezing.

In de jury zitten Albert Verlinde, fotograaf William Rutten en Zoey Ivory, die in het verleden de Miss Nederland-wedstrijd won. Het thema is dit jaar ‘godinnen’.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen