Kim Kötter sneert naar haters

Door: DitjesDatjes
02-06-2019

Kim Kötter heeft op Instragram uitgehaald naar de mensen die vinden dat ze een babybuikje heeft. De voormalig Miss Universe-deelneemster vindt dat mensen ,,gewoon hun smoel” moeten houden als het gaat over (eventueel) zwanger zijn.

Holling

 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kötter deelde dit weekeinde op Instagram nietsvermoedend het resultaat van een fotoshoot in het Turkse Antalya. Op de foto, waarop ze te zien is in badpak met een ananas in haar hand, kreeg ze talloze reacties. Velen dachten een babybuik te zien. ,,Meine liebe.. aangezien ik een ananas voor de holling van mijn rug hield dachten mensen dat ik een bolling in mijn buik had in de zin van een babybuik”, schrijft ze als reactie bij een tweede foto. “Aangezien ik me klaarblijkelijk moet verantwoorden; nee, ik ben zeker niet zwanger.”

Kim, die in april vorig jaar beviel van zoontje Youp, benadrukt dat ze ,,niet zo mega lang geleden” nog twee kinderen in haar buik had. ,,En ik heb heerlijk zitten smikkelen van al dat lekkere eten daar bij het hotel. Dus even kort door de bocht: hou gewoon je smoel. Het gaat je niks aan.”

Voorlopig komt ze in ieder geval niet meer op die roze zwangerschapswolk, bekent de vrouw van zanger Jaap Reesema, met wie ze ook zoontje Muck (3) heeft. ,,Misschien wel nooit meer. Ik ben intens gelukkig met mijn gezin. Met een gram vetje meer.”

 

View this post on Instagram

N O B A B Y B U M P ❗️| meine liebe.. aangezien ik een ananas voor de holling van mijn rug hield dachten mensen dat ik een bolling in mijn buik had in de zin van een babybuik. Stop de DM’s en de reacties. Lieve mensen; Youp is vandaag 14 maanden. En muck is 3. Ik heb 2 kinderen in mijn buik gehad. Niet zo mega lang geleden hè.. En ik heb heerlijk zitten smikkelen van al dat lekkere eten daar bij het hotel. Aangezien ik me klaarblijkelijk moet verantwoorden; nee, ik ben zeker niet zwanger. Op deze foto die onbewerkt is kun je bijna mijn ribbenkast zien. Om alvast de volgende reacties voor te zijn. ik ben niet te dun. Dit komt door mijn houding. Probeer deze pose maar eens te doen. Hahahaha. Wat een verhaal weer. Het wordt steeds gekker! Tip: Vraag nooit aan iemand of ze zwanger is. Wie weet is ze net bevallen, heeft ze gewoon een klein buikje of kan ze geen kindjes krijgen of is ze toch net zwanger en wil ze het nog niet vertellen. Hoe dan ook: alle antw zijn lastig. Dus stel zo’n vraag gewoon niet. Je maakt er iemand waarschijnlijk onzeker van. En je schaamt jezelf hopelijk dood als je de vraag hebt gesteld en het blijkt niet zo te zijn. Op insta lijkt zo’n vraag of reactie onschuldiger omdat de ander jou niet kan zien. Maar de ander voelt het net zo hard. Ik hoop zo dat men beter leert beseffen dat als je vragen real life niet eens durft te stellen of reacties niet durft te geven in het echt, je het ook niet kan doen op Instagram. En vragen over zwangerschappen of wil je een baby een 2e etc. Heb altijd in je achterhoofd dat het ook kan zijn dat het niet lukt. Ik ben 2x zwanger geworden met IVF. Dat traject heeft lang geduurd. Ik kon daar ok mee omgaan. Maar ik kreeg echt honderden vragen over of we geen kindjes wilden etc. Zelfs voor draaiende camera’s. Hormonen & emoties zijn soms nare dingen. Alles komt harder aan. En bij iedereen anders. Dus even kort door de bocht: hou gewoon je smoel. Het gaat je niks aan. Hahaha. Als mensen iets willen vermelden, vooral op die roze wolk, dan merk je het echt wel! En ik kom voorlopig zeker niet meer op die roze zwangerschapswolk. Misschien wel nooit meer. Ik ben intens gelukkig met mijn gezin. Met een gram vetje meer. 🤪

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter) on

 

 

 

 

 

 

Meer DenD