Kim Kötter: ‘Trump belde mij 18 keer per dag’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Voormalig Miss Nederland Kim Kötter heeft jaren in de schijnwerpers gestaan tijdens missverkiezingen. Vooral haar deelname aan Miss Universe zorgde ervoor dat veel mannen een oogje kregen op de blondine. Eén van die mannen was de huidige Amerikaanse president Donald Trump!

Bellen

Ruim vijftien jaar geleden organiseerde Trump de Miss Universe-verkiezingen. Het is geen geheim dat Donald van vrouwelijk schoon houdt, en Kim was waarschijnlijk precies zijn type. Hij kon zijn ogen namelijk niet van haar afhouden. ,,Anderen zag hij soms niet eens staan. Wat dat betreft benadert hij de dingen redelijk zwart-wit, want: he loves you or he hates you“, zegt Kim in een interview met Nieuwe Revu.

,,Uiteindelijk wilde hij mij fulltime op zijn verschillende projecten zetten en reageerde hij geïrriteerd toen ik niet meteen opnam tijdens een filmpremière. Hij belde wel achttien keer in een paar minuten en vroeg me uiteindelijk waarom ik niet meteen opnam.” Donald Trump was ook vijftien jaar geleden al een machtige man in Amerika, en hij had Kim dus succesvol kunnen maken in Amerika. Gelukkig heeft Kim geen spijt dat ze niet op de avances van Trump is ingegaan. ,,Daar ben ik niet geschikt voor en achteraf ben ik erg blij met het leven dat ik nu leid.”

Tags

AandachtDonald TrumpKim KötterMiss NederlandMiss Universe

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie