Kim Kötter verkoopt huis voor enorme lap grond

Kim Kötter koopt enorme lap grond
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kim Kötter en Jaap Reesema verkopen hun villa met buikpijn na een verbouwing van tweeënhalf jaar. Een grote stap om je droomhuis te verkopen, en tóch doen ze het. Maar wat kopen ze ervoor terug?

Wonen aan het water

Na een verbouwing van tweeënhalf jaar, waren Kim en Jaap dolgelukkig in hun droomvilla. Ze waren van plan er oud te worden met hun drie kinderen. Maar ineens liet Kim op Instagram weten dat hun prachtige huis in de verkoop komt.

In de rondleiding die ze geeft in haar Instagram Stories, wordt duidelijk dat het een echt droomhuis is waar het gezin in woont. Maar toch besluiten ze om te verhuizen. Met buikpijn, dat wel.

Maar wat koopt het stel ervoor terug? ,,Onze nieuwe plek… Aan het water, naast grond van Natuurmonumenten waar niets gebouwd mag worden”, verklapte Kim al in weekblad Story. ,,Onze vaste makelaar stond ineens voor de deur. Hij was op de hoogte van Jaaps droom: wonen aan het water. en er kwam een perfecte plek bij ons in de buurt vrij.”

LEES OOK:

Binnenkijken: Kim Kötter en Jaap Reesema verkopen droomvilla nu alweer

Wéér een verbouwing

Vermoedelijk heeft Kim het over deze droomplek. Een enorme lap grond dat omringt is door water. In haar Instagram Stories laat ze het prachtige uitzicht zien vanaf het nieuwe huis. ,,Zo ver als je kunt kijken is het van ons. Misschien begrijpen jullie dan waarom we ons super fijne huis gaan verlaten”, schrijft ze erbij.

Wel geeft Kim toe dat ze weer een gigantische verbouwing te wachten staat. De reden hiervoor is dat het huis op dit moment niet bewoonbaar is met drie kinderen. ,,Overigens gaan we hier nog een hele tijd verbouwen. Dus het gaat nog wel een paar maanden duren!”

Tags

JAAP REESEMAKIM KÖTTERVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck