Kim vertelt schokkend nieuws over draagmoeder

Door: Tanja Brouwer
22-11-2017

Het is algemeen bekend dat Kim Kardashian haar kindje niet zelf draagt, maar een draagmoeder heeft ingeschakeld. Ze is daar altijd open over geweest. Toch heeft ze onlangs een aantal feiten verteld die op z’n zachts gezegd ‘opvallend’ zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zo vertelde ze onlangs dat de draagmoeder niet was uitgenodigd op de babyshower voor haar ongeboren dochtertje. Dat is natuurlijk al bijzonder, maar het wordt nóg gekker. De draagmoeder wist in het begin helemaal niet dat ze het kind van Kim en Kanye zou dragen!

Anoniem

Dat vertelde Kim in de talkshow The Real. Blijkbaar kunnen mensen ervoor kiezen een anoniem proces te doorlopen, waarbij de draagmoeder dus geen idee heeft van wie het kindje is dat in haar buik zit. Uiteindelijk besloot de realityster eerlijk te zijn naar de vrouw en vertelde ze haar dat het meisje voor haar en Kanye zou zijn.

Ze gaf de draagmoeder zelfs nog de optie om het proces voort te zetten! “Wat als ze mij of Kanye helemaal niet leuk vindt? Ik wilde haar laten kiezen, of ze wel of geen baby van ons wilde dragen”, zegt ze hierover in de show.  Gelukkig voor Kim en Kanye was de draagmoeder enthousiast en wilde ze dus graag de zwangerschap doorzetten.

Meer DenD