Kinderen Albert zonder moeder tijdens kerst?

Kinderen Albert vieren kerst zonder moeder?
Door: Charlotte Wijnen
06-12-2021

Een ongewone kerst dit jaar voor het gezin van prins Albert. Hij en de kinderen vieren kerst vermoedelijk zonder Charlène, die momenteel herstelt in een kliniek in Zwitserland.

Charlène nog steeds in kliniek

Charlène keerde vorige maand terug naar Monaco na meer dan een halfjaar behandeld te zijn aan een ernstige oor-, neus- en keelinfectie. Maar haar terugkeer bleek maar van korte duur. Ze besloot zich niet alleen terug te trekken uit het openbare leven, maar vertrok naar een kliniek in Zwitserland.

Kerst zonder Charlène?

Het Spaanse ‘Hola!’ acht de kans groot dat zij ook met de feestdagen niet terug zal keren naar Monaco. Wanneer Charlène wel tijdens kerst naar Monaco zal vliegen, zal de hereniging met haar gezin volgens het Spaanse medium alsnog beperkt zijn.

In 2020 vierde de familie de feestdagen ook al anders dan normaal vanwege de wereldwijde pandemie. Maar toen slaagde de familie er wel in om samen kerst te vieren en te glimlachen voor de foto.

Iets wat we dit jaar niet moeten verwachten, want het gaat nog altijd niet goed met Charlène. ,,Er is veel vermoeidheid, maar de aandoening is niet alleen fysiek. Het kan alleen worden behandeld met een periode van rust”, zei Albert eerder.

Meer DenD