Kinderen Kate worden voorbereid op slechtste scenario: ‘Psychologen ingeschakeld’

Psychologen bereiden kinderen Kate voor op slechtste scenario
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was voor iedereen een schok toen Kate Middleton bekendmaakte dat ze aan kanker lijdt. Vooral voor haar kinderen George, Charlotte en Louis is het een moeilijke tijd en daarom zijn er psychologen ingeschakeld. ,,Ze worden voorbereid op het slechtste scenario.”

Kate maakte via een videoboodschap bekend dat ze aan kanker lijdt. ,,Zoals je je kunt voorstellen, heeft dit tijd gekost”, vertelde Kate in de video. ,,Het heeft me tijd gekost om te herstellen van een grote operatie om met mijn behandeling te kunnen beginnen. Maar het heeft ons vooral tijd gekost om alles aan George, Charlotte en Louis uit te leggen op een manier die bij hen past en om hen gerust te stellen dat het goed met me komt.”

Psychologen ingeschakeld

Het nieuws kwam vooral bij de kinderen hard binnen. En gezien de onzekerheid over wat de toekomst zal brengen, is er nu een plan opgesteld om hen steun te bieden. Volgens het Spaanse Caras hebben Kate en William psychologen ingeschakeld waar George, Charlotte en Louis bij terecht kunnen. ,,Ze worden voorbereid op het slechtste scenario”, schrijft de krant.

Ouders Kate

Daarnaast staan de ouders van Kate dag en nacht voor het gezin klaar. Volgens koninklijke expert Katie Nicholl is de kanker van Kate in een vroeg stadium ontdekt, iets waar haar ouders enorm opgelucht over zijn. ,,Ze voelen zich gerustgesteld door het feit dat de chemotherapie preventieve chemotherapie is”, zei Nicholl in gesprek met Entertainment Tonight. ,,Kate krijgt de allerbeste artsen ter wereld die voor haar zorgen, dus ze is in veilige handen.”

Tags

KATE MIDDLETON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck