‘Kinderen Nicol staan onder toezicht van jeugdzorg’

Nicol haar kinderen staan onder toezicht
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers zou al voor langere tijd niet lekker lopen. Het koppel zou niet alleen veel ruzie hebben, maar Peter zou ook geen band hebben met de kinderen van Nicol. ,,Haar kinderen staan blijkbaar onder toezicht van jeugdzorg.”

Er is een hoop ophef rond de relatie van Peter en Nicol. Vorige week kwam het schokkende verhaal naar buiten dat Peter haar mishandeld zou hebben en een nacht in de cel heeft doorgebracht. Hoewel zij en Peter voortdurend blijven zeggen dat er absoluut geen sprake is van een relatiecrisis, zou Nicol erg ongelukkig in de relatie zijn.

‘Peter wil niets te maken hebben met kinderen Nicol’

Nicol heeft vier kinderen met een andere man en Rob Goossens heeft onlangs gesproken met de broer van deze man. ,,Hij zei: Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn”, vertelt hij in RTL Boulevard. ,,Het is gebeurd en het ging eigenlijk de afgelopen tijd al niet supergoed tussen die twee.”

Volgens de oom van de kinderen zijn er vaker dingen tussen Peter en Nicol voorgevallen. ,,En wat hij vanaf het begin al raar heeft gevonden is dat Peter helemaal niks met de kinderen van Nicol te maken wilde hebben.”

Onder toezicht van jeugdzorg

De kinderen komen nooit in beeld in de serie, omdat de vader gezegd heeft dat hij dat niet wil. Maar buiten de opnames zou Peter de kinderen ook amper zien.

,,Peter lijkt gewoon helemaal niets met haar kinderen te hebben. Als zij de zorg heeft voor de kinderen, dan zit zij in een chalet op zijn vakantiepark Prinsenmeer. Dat is natuurlijk al een beetje gek, zeker als je bedenkt dat blijkbaar, vertelt de broer van de vader, de kinderen onder toezicht van jeugdzorg staan. Dit omdat het dus niet helemaal goed gaat in de opvoeding.”

Tags

GILLISMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck