‘Kinderen slachtoffer van breuk Anne en Alexander’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De ex-minnares van Pechtold is nog niet uitgepraat over de relatie die ze met de D66-politicus had. Anne Lok vertelt namelijk dat de breuk met Pechtold niet alleen voor haar enorm moeilijk was, maar ook voor haar vijf, en straks zes(!) kinderen.

Medicatie

De relatie, die in 2014 als affaire begon, leek eerst zo mooi. Anne verliet haar toenmalige partner, met wie ze drie kinderen had, voor de politicus. En Pechtold leek het geen probleem te vinden zijn vrouw te bedriegen. Ze gingen samen en soms zelfs met de kinderen dagjes uit, en waren dolgelukkig met elkaar. Tot Anne in 2016 zwanger raakte. Door de medicatie die ze destijds slikte werkte de pil niet naar behoren. Pechtold stond erop dat ze een abortus liet plegen, maar Anne weigerde. Negen maanden later werd er een kerngezonde tweeling geboren. Of de ex-man van Anne of Pechtold de vader is, wil de Meppelse niet vertellen.

Eind maart 2018 gingen ze samen nog een weekendje naar Madrid, niet wetende dat drie maanden later de bom zou barsten. In juni werd duidelijk dat Anne weer zwanger is, en dat Pechtold wederom een abortus wilde. Die liet ze deze keer wél uitvoeren, maar blijkbaar was het niet succesvol. Anne is namelijk nog steeds in verwachting van haar zesde kind. Wederom laat ze in het midden wie de vader van het kind is.

Band

Inmiddels weet Pechtold dat het kind dat begin 2019 wordt geboren, zijn kind kan zijn. Toch heeft hij geen contact meer opgenomen met Anne. Dat doet haar pijn, maar ook haar kinderen. Dat vertelt ze aan de Leeuwarder Courant. ,,Zij hebben een enorme band opgebouwd met Alexander. Hij heeft de tweeling Mijntje en Berber, die nu bijna twee is, vanaf hun geboorte meegemaakt. Hij heeft beloofd er voor de kinderen te zullen zijn. Het heeft er flink ingehakt bij de kinderen.”

Tags

ABORTUSANNE LOKKINDERENPECHTOLDRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck