‘Kinderen Tom Cruise geleerd om moeder te haten’

Door: Ditjes en Datjes
13-07-2019
Sam Domingo, voormalig lid van de Scientology, beweert dat Tom Cruise en Nicole Kidman’s kinderen zijn geïndoctrineerd door de kerk. Zij zouden hun moeder uit hun leven moeten bannen na de scheiding in 2001. Scientology is een religie en staat voor velen bekend als een ‘sekte voor de grootste beroemdheden’.

‘Kinderen worden gebruikt’

De 52-jarige Sam, ex-schoondochter van operazanger Placido Domingo (78), verlaat de controversiële kerk na 22 jaar en geeft een interview bij DailyMail TV. Ze wilde eerst haar mond houden over Cruise en zijn kinderen omdat ze veel respect heeft voor de familie. Totdat ze dochter Isabella in een Scientology reclamefolder zag. ,,Isabella wordt gebruikt voor promotie. Omdat ze de dochter van Tom Cruise is.” vindt Sam. ,,Het is niet eerlijk wat ze haar en Connor hebben aangedaan. Ze hebben geen keuze dan nu de uithangborden van Scientology te zijn”.

Afstand van moeder Nicole

Domingo zegt dat Isabella (26) en Connor (24) normale kinderen waren. Maar na de scheiding van Nicole en Tom gingen zij een donkere tijd tegemoet. Ze zouden apart genomen zijn van alle andere kinderen en een “boot camp” hebben gevolgd waarin ze werden getraind om afstand te nemen van hun eigen moeder. Dit omdat Kidman volgens de kerk de vijand zou zijn van Scientology omdat ze van Tom Cruise scheidde.

Geïndoctrineerd en geïsoleerd

,,Ik weet welke technieken ze gebruikt hebben. Ik weet wat de tweede bevelhebber toen deed. Hij was zo hard voor hen, de Cruise-kinderen hadden geen optie. Na de scheiding werden ze echt geïndoctrineerd in Scientology en heel erg geïsoleerd” zegt Domingo tijdens het interview.

Een lid van Scientology reageert op het interview: ,,In het verleden hebben we al op deze absurde uitspraken gereageerd. Dit zijn verzonnen roddels die aan de tabloids gevoed worden. Het zijn parasieten die zichzelf willen promoten en het zijn valse beschuldigingen.” Kidman en Cruise reageren zelf niet op het interview die Domingo gegeven heeft.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meer DenD