Kinderwens ‘K3 Klaasje’ in ijskast?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Oud-K3-zangeres Klaasje Meijer heeft voorlopig even genoeg kinderen gezien. Haar kinderwens wil ze daarom nu niet in vervulling laten gaan. Maar vanwege die kinderwens vertrok ze juist toch bij K3..?

Vorig jaar naam Klaasje Meijer na ruim vijf jaar afscheid van meidengroep K3. Ze werd opgevolgd door de negentienjarige Julia Boschman. Sinds haar vertrek uit K3 heeft Klaasje het een stuk rustiger en meer tijd voor vriend Max, met wie ze sinds 2020 samenwoont in Rotterdam. Is het nu ook tijd voor een volgende stap?

Kinderwens
Aan de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws laat Klaasje weten nog niet toe te zijn aan kinderen: ,,Ik heb zoveel kinderen gezien de afgelopen zes jaar.” Ook huwelijk met haar Max staat nog niet op de planning. Toch is het opmerkelijk dat Klaasje nog geen gezin wil stichten, want in magazine TV Familie zei ze eerder dat haar kinderwens één van de redenen was van haar breuk met K3.

Eigen keuze
,,Ik vroeg me af waar ik over tien jaar zou staan. Ik wist dat ik K3 niet van de ene op de andere dag naast me neer kon leggen en dat mijn vriend Max en ik over een paar jaar misschien kinderen willen. Dat kreeg ik niet gerijmd met K3.” De keuze om K3 te verlaten was destijds overigens volledig haar eigen keuze.

I

Tags

K3KINDERENKINDERWENSKLAASJE MEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie