Kinderwens Samantha Steenwijk komt uit: donorvader voor baby gevonden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Acht jaar geleden trouwde Samantha Steenwijk met haar grote liefde Daisy en de twee maakten er geen geheim van dat ze graag kinderen wilden. Daisy zal het kindje gaan dragen en de donorvader is ook al bekend.

Kinderwens

Samantha en Daisy hebben altijd al een kinderwens gehad. Maar eerder kwam het er niet van omdat hun huis te klein was. ,,Onlangs zijn we echter verhuisd naar een eengezinswoning en hier hebben we genoeg ruimte voor een kindje of zelfs meer. Maar laten we er met één beginnen”, vertelde Samantha eerder al aan weekblad Story.

In gesprek met het Belgische Dag Allemaal onthult Samantha hoe ze er nu voor staan. Het stel is klaar om voor een kindje te gaan en Daisy zal degene zijn die het kindje gaat dragen. ,,Als het mag lukken, zal er bij mij een eitje worden weggehaald dat bij Daisy teruggeplaatst wordt”, vertelt Samantha. ,,Dat is het handigste voor mijn carrière, en ik voel ook niet de behoefte om zwanger te worden.”

Donorvader is goede vriend

De vrouwen houden er wel rekening mee dat het misschien niet lukt bij Daisy. Ook daar hebben ze een oplossing voor bedacht. ,,Als het bij Daisy niet zou lukken, zou ik het absoluut doen. Dat is de luxe die wij als lesbisch koppel hebben.”

Samantha en Daisy hebben de donorvader van hun baby in ieder geval al gevonden. Een goede vriend had al eerder aangeboden het stel te willen helpen. Maar wie dat is, houden ze geheim. ,,Dat is alleen voor ons. Zijn naam zullen we niet prijsgeven. Natuurlijk wel aan onze zoon of dochter later.”

Tags

BABYKINDERWENSSAMANTHA STEENWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck