KINK en TPO Podcast grote winnaars Online Radio Awards

Door: DitjesDatjes
19-05-2022

Radiozender KINK heeft dit jaar de Online Radio Award voor beste onlineradiostation gewonnen. Roderick Veelo won de prijs voor beste onlinepresentator en voor beste podcast, met zijn TPO Podcast. De prijzen werden donderdag uitgereikt in Beeld & Geluid in Hilversum.

Andere genomineerde onlineradiostations waren Arrow Classic Rock, Hallokids Radio, JINX Radio en Arrow Bluesbox Radio. De jury was het echter unaniem eens over de gekozen winnaar. “Het online radiostation weet regelmatig met haar acties de pers te halen en heeft geïnvesteerd in een volwaardige, originele en onderscheidende programmering binnen hun genre met daarbij opvallende presentatietalenten, waarbij Tim op het Broek en Michiel Veenstra zelfs tot één van de beste presentatoren van Nederland behoren”, luidt het juryrapport.

TPO Podcast ging de strijd aan met Het Land van Wierd Duk, Groeten uit het Zuiden!, RacingNews365 Formule 1 Podcast en Kleine Boodschap. De jury noemt TPO Podcast een “goed geproduceerde, gemonteerde en mooi aangeklede podcast met een dijk van een presentator, die door vlotte presentatie de vaart er goed in weet te houden”.

De Online Radio Awards werden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. De prijs is in het leven geroepen om onlineradiomakers en podcasters onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD