Kira Dekker krijgt doodsbedreigingen na optreden The Voice

Door: DitjesenDatjes
23-01-2018

Kira Dekker, de deelnemer die van Anouk snoeihard commentaar kreeg, heeft doodsbedreigingen ontvangen via Facebook. Dat zegt ze tegen RTV Noord.

Afgelopen vrijdag was te zien hoe Anouk bikkelhard was over het optreden van Kira in The Voice. “Er zijn mensen uit de vorige aflevering vertrokken, die zingen tien keer beter dan jij”, zei Anouk. Als grap Twitterde Kira daarna:  “Ik ga een stuk chocolade eten, als ik dik word is het de schuld van Anouk”.

Heftig

Anouk kon daar alleen niet om lachen en Twitterde een vernietigende video. Vervolgens gingen meer mensen zich met de twee zangeressen bemoeien, waarbij sommigen duidelijk partij kozen voor Anouk.  Een aantal van hen hebben heftige berichten gestuurd naar Kira. Meer wil ze er niet over zeggen: “Ik heb geen zin meer in problemen. Zoals altijd in de media is het allemaal zwaar overdreven.’’ Ook zegt ze dat ze niks meer mág zeggen over The Voice.

Gisteren zou Kira eigenlijk gister in het programma Noord Vandaag zitten, maar RTL 4 heeft dat voorkomen. Van de zender mocht ze daar niet aan tafel zitten omdat ze de persaanvragen gelijk willen verdelen over alle deelnemers van The Voice.

Meer DenD