Kirsten Schilder vertelt over ‘ruzie’ Nick & Simon

Kirsten over ruzie Nick en Simon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is in 2022 ongetwijfeld niemand ontgaan dat Nick & Simon na een jarenlange samenwerking uit elkaar gingen. Het zorgde voor een stormvloed aan geruchten. Zo werd er gesproken van een ruzie en zou Simon zelfs vreemd zijn gegaan met Kirsten, de vrouw van Nick. Een behoorlijk heftige periode, vertelt Kirsten nu.

Na alle verhalen dat Simon Keizer zijn vrouw Annemarie zou hebben bedrogen, kwam vorig jaar het nieuws naar buiten dat Nick & Simon uit elkaar gaan als duo. Dat nieuws kwam eerder naar buiten dan de bedoeling was, vertelt Kirsten nu.

Geschrokken

,,Daar schrok ik van”, vertelt ze in gesprek met Beau Monde. ,,Mijn moeder stuurde me de cover van Privé waarop heel groot stond: ‘Nick & Simon gaan uit elkaar’. Ik dacht echt: hoe kan dit? Het overviel mij.”

Al snel werd er vermoed dat de breuk tussen Nick & Simon te maken zou hebben met het vermeende overspel van Simon. En afgelopen weekend kwam er nóg een pikante onthulling aan het licht. ,,Het gerucht ging dat Simon was vreemdgegaan met de vrouw van Nick”, vertelde Guido Weijers in de oudejaarsconference.

Wel of geen ruzie?

Ook wordt er al maanden gesproken van een ruzie tussen de twee mannen, iets wat Nick opnieuw heeft ontkend. ,,De media doen alsof het een keiharde waarheid is, terwijl wij weten dat het niet zo is”, aldus Nick. Ook Kirsten vertelt dat er geen sprake is van een ruzie; volgens haar worden de verhalen steeds groter gemaakt. ,,Ik vond het bijzonder dat er van niets zoveel gemaakt werd. Er werden zelfs gedragsspecialisten ingezet om de non-verbale communicatie tussen Nick en Simon te lezen. Bizar.”

Tags

Kirsten SchilderNick & SimonNick SchilderSimon Keizer

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie