Kjeld en Jill reageren op geruchten overspel

Het gerucht gaat dat Kjeld Nuis zijn relatie met Jill, die tevens de moeder is van zijn enige kind, heeft verbroken omdat hij verliefd is geworden op schaatsster Joy Beune. Hoewel Kjeld en Jill allebei nauwelijks in de media willen komen, hebben ze wel snel op dit gerucht gereageerd.

Zoontje

,,Ik ben momenteel single. Dit is onzin. Joy is gewoon en hele leuke ploeggenoot waar ik het goed mee kan vinden”, zegt Kjeld tegen RTL Boulevard. Ook Jill heeft gereageerd. ,,Ik heb mij uit de media willen houden maar het blijft maar op mij afkomen en op deze manier krijgt mijn gezin geen rust. De breuk kwam erg plots. Voor mij blijft het gissen wat de reden is en dat is erg zwaar. Dat de media blijft zoeken naar een reden vind ik begrijpelijk maar absoluut niet oké op wat voor manier dit gebeurd.” Jill benadrukt dat ze het verschrikkelijk vindt dat de media de foto’s van Jax, het tweejarige zoontje van haar en Kjeld, afdrukken in de roddelbladen. ,,Ik vind daarom wel dat Kjeld de verantwoordelijkheid mag nemen om ons maar vooral Jax te beschermen hier tegen, zodat dit stopt. Ik hoop dat alle speculaties ophouden en onze privacy verder gerespecteerd wordt.”

Kjeld en Jill waren vijd jaar samen. Eind 2018 maakte Jill bekend dat Kjeld de relatie heeft verbroken.