Kjeld Nuis rijdt scheve schaats: ‘Affaire met topsporter’

Had Kjeld Nuis een affaire met een topsporter?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kjeld Nuis is al lange tijd samen met Joy Beune, maar tóch werd hij tijdens de trainingen en wedstrijden van de Olympische Spelen op Tinder gespot. En dat is nog niet alles: Kjeld zou een affaire hebben met een andere topsporter…

Kjeld Nuis op Tinder

In een column in De Telegraaf schreef Cindy Huijgen dat er genoeg sporters op Tinder te vinden zijn. ,,Als ik Tinder weer installeer, kom ik in tien minuten tijd meerdere buitenlanders tegen die in het Olympische dorp zitten.” Ook bekende Nederlanders kwam ze tegen. ,,Zo prijkt Kjeld Nuis ook op Tinder.”

‘Niet waar’

De geruchtenmolen ging direct draaien, want Kjeld heeft al een lange tijd een relatie met Joy, die net als haar partner professioneel op het ijs staat. Toen Kjeld op Schiphol werd gespot, vroeg weekblad Story hem naar zijn Tinder-profiel en de geruchten. ,,Dat is pertinent niet waar”, reageerde Kjeld.

Affaire

Maar er is méér. Kjeld zou niet alleen op een datingapp zitten, maar een affaire hebben met een andere topsporter. ,,Hij zou namelijk een verhouding hebben met Femke Kok”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Tijdens de Olympische Spelen zouden er dingen zijn gebeurd in het appartement waar ze verbleven.”

Volgens het kanaal weten veel schaatsers van de affaire. ,,Maar verder wordt het in de doofpot gesopt, want het mag natuurlijk niet uitkomen”, schrijft het kanaal. ,,Toch lijkt niet iedereen het in de doofpot te stoppen. Zo roddelt Femke haar vriendin Michelle de Jong maar al te graag over de affaire.”

Tags

affaireKjeld Nuis

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie