‘Kjeld Nuis verliefd op deze schaatsster’

Eind 2018 barstte de bom tussen schaatser Kjeld Nuis (29) en zijn vriendin Jill. Bijna vijf jaar waren ze bij elkaar en samen kregen zij zoontje Jax. Waarom hun relatie voorbij is was lange tijd onbekend, tot nu toe. Er wordt beweerd dat Kjeld verliefd is geworden om een negentienjarige schaatsster.

Relaties kapot

Het zou gaan om Joy Beune. Zij is net zoals Kjeld onderdeel van het seniorenteam van LottoNL-Jumbo. Weekend schrijft dat andere schaatsers zagen hij Kjeld steeds meer naar Joy trok, en dat de vonk ergens in de laatste maanden van 2018 is overgesprongen. Als dit waar is moest niet alleen Jill lijden onder de verliefdheid van Kjeld en Joy, want ook Joy had een jarenlange relatie. Zij was drie jaar samen met schaatser Thomas Geerdinck.

Hotel

In december verscheen Kjeld bij het Sportgala zonder Jill. Hij vertelde toen dat ze geen oppas konden vinden voor hun zoontje Jax en hij ontkende dat er relatieproblemen waren. Niet veel later maakte Jill bekend dat zij en Kjeld uit elkaar waren. De schaatser had het liever nog een tijd geheim willen houden, maar nu had hij geen keus meer. ,,Het klopt, ik slaap met de kerstdagen in een hotel. Ik had het liever nog even stilgehouden, maar het is niet ander”, gaf Kjeld als reactie. Een paar weken daarvoor praatte hij nog vol lof over Jill. Zij zou namelijk de reden zijn dat hij zo goed had gepresteerd bij de Olympische Spelen in Pyeongchang.