Klaas Otto sneert naar ex Rachel

Klaas hoeft geen kroket meer|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Klaas Otto heeft keihard uitgehaald naar zijn ex Rachel Hazes. Bij een foto die hij deelt met zijn zwangere vriendin Gracia Kraus, laat hij weten dat hij in het verleden ‘gefrituurde kroketten’ heeft gedatet.

Klaas Otto deelde afgelopen september dat hij en zijn vriendin Gracia een kindje verwachten. ,,Eerst een kleine stilte die al snel over ging in vreugde en geluk”, schreef hij bij een foto van de positieve zwangerschapstest.

Terug bij ex

Opvallend is dat Klaas nog geen jaar geleden een relatie had met Rachel. Het stel maakte in maart bekend samen te zijn en na slechts twee weken kwam er alweer een einde aan hun sprookje. Klaas keerde terug bij zijn ex-vriendin Gracia met wie hij nu dus een kindje verwacht.

‘Gefrituurde kroket’

Klaas laat met een foto van zijn zwangere vrouw weten dat hij ontzettend gelukkig is met Gracia. ,,Al vanaf mijn jeugd ben ik elke week een trouwe klant bij de patatzaak en de bakker, maar na heel veel Brabantse worstenbroodjes en gefrituurde kroketten, vind ik nu toch wel broodje bal het allerlekkerste”, aldus Klaas. Kennelijk kon hij het niet laten om een sneer uit te delen aan Rachel, die door Yvonne Coldeweijer ‘gecremeerde kroket’ genoemd werd.

Tags

HAZESKLAAS OTTORACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck