Klaasje voorgoed verbannen door gemene actie K3

K3 trutten doen lullig tegen Klaasje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voormalig K3’tje Klaasje lijkt niet meer welkom te zijn binnen de meidengroep. Met een gemene actie heeft K3 hun oude lid Klaasje voorgoed verbannen uit de groep.

Vijf jaar geleden vormden Hanne, Marthe en Klaasje de nieuwe K3. Maar omdat Klaasje besloot de groep te verlaten, werd zij onlangs vervangen door nieuw K3’tje Julia. Op de posters van de afgelopen jaren, die overal nog hangen, staan nog altijd het gezicht van Klaasje. Maar daar hebben de K3-meiden iets op bedacht…

Gemene actie

Omdat Julia nu bij K3 hoort, lijken de meiden niets meer te maken te willen hebben met Klaasje. En dat terwijl zij voor een lange tijd bij de groep hoorde.

Op beelden van een televisieprogramma zegt Julia dat Klaasje nog altijd heel groot op de posters staat. Maar daar hebben de meiden een oplossing voor bedacht. ,,We hadden met het team een ideetje, namelijk om allemaal stickers mee te nemen met Julia haar hoofd erop. Zodat we overal waar we kwamen en we Klaasje tegenkwamen, ze zichzelf daarover kon plakken”, legt Hanne uit.

‘Zij is nu de nieuwe K3 hé’

En daarmee lijken de meiden hun oude K3-lid én vriendin voorgoed te hebben verbannen uit hun levens. ,,Zo voelt Julia zich meer thuis, want zij is nu de nieuwe K3 hé”, zegt Hanne.

Op de beelden is te zien hoe de meiden met een hoop gelach de stickers van Julia over de stickers van Klaasje heen plakken. ,,Hier kunnen we ons lekker laten gaan”, lachen de meiden nog.

Tags

HANNEHANNE VERBRUGGENJULIA BOSCHMANK3KLAASJE MEIJERMARTHEMARTHE DE PILLECYN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie