Klant belandt in ziekenhuis: zijn de producten van Yolanthe wel veilig?

Gebruikster van Yolanthe's fatburner belandt in het ziekenhuis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De producten van Cabau Lifestyle, het merk van Yolanthe Cabau, zijn razend populair. Maar niet iedereen is enthousiast over de producten. Zo beweren meerdere klanten dat ze heftige bijwerkingen hebben gekregen ,,Je bent gewaarschuwd.”

Tijdens de coronapandemie stampte Yolanthe Cabau Lifestyle uit de grond, een platform vol work-outs en supplementen. En waar veel BN’ers de producten van Yolanthe gebruiken, is er ook veel kritiek op het merk.

Heftige bijwerkingen

Op Trustpilot schrijven verschillende klanten dat ze kampen met heftige bijwerkingen. ,,Na een aantal dagen gebruik, kreeg ik jeuk op mijn lichaam en heb ik last van extreme eczeem/brandende bulten op meerdere delen van mijn lijf”, schrijft iemand. ,,Naar de huisarts geweest en daarna zelfs doorverwezen moeten worden naar de dermatoloog voor een antibiotica. De kans is 99% dat het door inname van de fatburner is gekomen. Na zoeken op Google kwam ik meer personen tegen met dezelfde klachten na gebruik van de fatburner.”

Ziekenhuis

Een andere klant belandde zelfs in het ziekenhuis. ,,Het is gevaarlijke troep. Een vriendin van mij heeft door de fatburner-drank alvleesklierontsteking gekregen zeggen de artsen. Dus je bent gewaarschuwd”, luidt het.

Hartkloppingen

Nog een andere klant beweert hartkloppingen te krijgen van de producten van Yolanthe. ,,Ik krijg hartkloppingen en ervaar erge onrust. Ook een ander die ik het geadviseerd heb ervaart toevallig klachten en heeft na gebruik van de fatburner last van hoge bloeddruk. Dus wel even goed op letten”, schrijft de klant.

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck