Klanten van Dirk van den Broek schenken 48.677 euro aan Cliniclowns

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Klanten van Dirk van den Broek doneerden in februari en maart hun statiegeldbonnen aan CliniClowns. De statiegeldactie van de supermarkt leverde dit jaar € 48.677,90 op. Directeur Dirk Marcel Huizing overhandigde vandaag – namens alle klanten – in filiaal Ter Aar de cheque aan CliniClowns Nop & Neel. Zij maakten er echt een feestje van!

Gesteund door Dirk

CliniClowns Nop en Neel (Mirjam Molenaar en Annelie Reijs) spelen al jaren in o.a. het VUmc in Amsterdam. Mirjam: “De urgentie is echt groot als je speelt voor een ziek kind. Afleiding en plezier doen heel veel.” Annelie vult aan: “Het is zó mooi als we met spel de sfeer en energie in een kamer kunnen veranderen; lichter maken. Daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor kinderen die pijn en tegenslag ervaren is zo ontzettend dankbaar en belangrijk.”
Marcel Huizing: “Ik vind dat CliniClowns echt iets moois brengen voor zieke kinderen en nu sinds dit jaar ook voor mensen met dementie. Daar levert Dirk graag een bijdrage aan. We faciliteren de actie in al onze supermarkten, maar uiteindelijk zijn het onze klanten die hun statiegeldbonnen schenken. Fantastisch om deze cheque namens hen te mogen uitreiken.”

Tags

CLINICLOWNSDIRKDIRK VAN DEN BROEKSTATIEGELD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie