Klasgenoten George en Charlotte naar huis om coronavirus

Door: DitjesDatjes
27-02-2020

Het coronavirus komt steeds dichterbij, ook voor de Britse koninklijke familie. Een aantal leerlingen van de school van prins George (6) en prinses Charlotte (4) is naar huis gestuurd vanwege het coronavirus. Ze zitten thuis in quarantaine nadat ze symptomen van het virus vertoonden, zegt een woordvoerder van de school tegen de krant Independent.

De Thomas Battersea-school waar het kroost van prins William en Catherine les krijgt, zegt dat het de risico’s net als alle andere scholen “heel serieus” neemt en daarom deze maatregel heeft genomen. De vier leerlingen waren onlangs teruggekomen van een vakantie naar Noord-Italië. In het gebied zijn meerdere mensen besmet met het coronavirus. “We hebben momenteel een klein aantal leerlingen dat getest wordt op het virus. Tot de uitslag bekend is, moeten zij – op advies van de overheid – thuis blijven”, laat een woordvoerder van de school weten.

De ouders van alle kinderen zijn middels een brief op de hoogte gesteld van de thuisquarantaine. “We hebben regelmatig contact om ervoor te zorgen dat belangrijke informatie wordt verspreid. Uiteraard geven we geen commentaar op specifieke gevallen.”

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen