Kleine André verbaast zijn moeder Monique

Andre Hazes zoekt grenzen op
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samen met vrienden genieten André Hazes, Monique Westenberg en hun zoontje van een vakantie in Italië. Op dit moment verblijven ze in een hotel aan het Comomeer en er wordt flink gezwommen. De driejarige André laat zien dat hij nergens bang voor is…

In het water springen

Op Instagram plaatst Monique een filmpje van een aantal kinderen die in het water spelen bij een toren met een duikplank. Partner André zwemt in het water en kijkt omhoog naar de toren, waar de driejarige Dré staat tussen allemaal grotere kinderen: ,,Mama ik wil ook van die duikplank”. Monique schrijft bij het filmpje: “Dan denk je toch dat hij er als de sodemieter weer vanaf zou willen zodra hij boven staat, maar deze man is met z’n 3 jaar gewoon even drie keer van deze meters hoge duikplank het Como meer in gesprongen. Held!” In het filmpje is te zien dat Dré inderdaad springt. De kleine jongen kan al goed zwemmen, want hij heeft privé-zwemlessen gevolgd. Bandjes heeft hij niet meer nodig.

Opbloeiende liefde

De liefde tussen André en Monique, die eerder dit jaar voorbij leek te zijn, lijkt weer op te bloeien in Italië. Zowel Monique als André post foto’s met lieve teksten. Hopelijk lukt het André en Monique om ook na de vakantie zo dol op elkaar te blijven.

https://www.instagram.com/p/CDuU6EkguST/

Tags

ANDRÉ HAZESITALIEMONIQUE WESTENBERGVAKANTIEZOONTJEZWEMMEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie