Kleine André wil papa en mama bij elkaar

Kleine André wil dat papa en mama bij elkaar blijven
Door: Charlotte Wijnen
30-03-2022

Monique Westenberg heeft een bijzondere foto gedeeld van haar gezin. Samen met André Hazes en zoontje André heeft ze een speciaal bandje om haar pols. Deze bandjes zijn gemaakt door kleine Dré zelf, die zijn ouders het liefst bij elkaar ziet.

,,Zo gezellig weer om felle kleurtjes om onze polsen te hebben!”, schrijft Monique bij de foto van haar, André en hun zoontje Dré. Het hele gezin heeft een speciaal bandje om die kleine Dré gemaakt heeft.

‘Zoveel houden we van elkaar’

Op het ene bandje staan zijn eigen initialen en op het bandje dat zijn vader André om heeft staat ‘oneindig’. ,,Geschreven door Dré. Zoveel houden we van elkaar!”, aldus Monique.

Maar het bandje dat kleine André voor zijn moeder heeft gemaakt is de meest bijzondere van allemaal. ,,Papa, André, Mama, door Dré zelf getekend”, legt Monique uit. De getekende poppetjes op het bandje moeten het gezin voorstellen.

Vermoedelijk brengen de armbandjes het gezin weer dichter bij elkaar. De afgelopen tijd is de zanger dan ook weer vaak te vinden bij Monique thuis.

Meer DenD