Kleinkinderen prinses Anne wilden haar thuislessen niet

Door: DitjesDatjes
28-07-2020

Ook prinses Anne deed tijdens de coronalockdown een poging haar kleinkinderen les te geven. Zij waren echter niet zo onder de indruk van haar methode en gingen niet in op haar aanbod, vertelt de Britse prinses in een documentaire die woensdag ter ere van haar 70e verjaardag bij ITV wordt uitgezonden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Annes vier kleindochters konden eerder dit jaar ook wekenlang niet naar school vanwege de uitbraak van het coronavirus. “Ze hadden te maken met dezelfde uitdagingen waar iedereen mee te maken had bij thuisscholing. Dat is een uitdaging waar je je ook bevindt”, zegt de prinses, die volgende maand jarig is.

De Princess Royal bedacht om het voor haar kleinkinderen leuker te maken wat lessen, zonder succes. “Ik had aangeboden om buiten wat te leren, maar tot nu toe heeft niemand me daaraan gehouden.”

Goed idee

Toen Anne jong was kreeg ze ook buiten les, plukte ze dingen en onderzocht ze die daarna thuis. “Ik denk niet dat iemand dat nog doet. Ik dacht: het is wellicht een goed idee als we dat weer gaan doen.” Maar haar kleindochters zijn er niet op teruggekomen, voegt de prinses er lachend aan toe.

De dochter van koningin Elizabeth werd voor de documentaire ruim een jaar lang gevolgd en geïnterviewd. Ook haar echtgenoot Tim Laurence en haar kinderen Peter Phillips en Zara Tindall zijn te zien.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD