Kleinzoon Elvis Presley overleden op 27-jarige leeftijd

Kleinzoon Elvis Presley
Door: Lies Jansen
13-07-2020

Verschrikkelijk nieuws voor de familie van wijlen Elvis Presley. De enige kleinzoon van de Rock-‘n-roll legende is op 27-jarige leeftijd overleden. TMZ meldt dat Benjamin Keough zelf zijn leven heeft beëindigd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Een schotwond’

Benjamin Keough is om het leven gekomen door een schotwond die hij zichzelf toediende. Hij stond altijd bekend om de enorme gelijkenissen met zijn grootvader. Zo vertelde zijn moeder ooit: ,,Mensen willen altijd met hem op de foto, omdat de gelijkenis zo treffend is. (…) Hij kon nergens onopgemerkt komen.”

Moeder is gebroken

Een woordvoerder moeder Lisa Marie Presley laat aan People weten dat: ,,Haar hart is gebroken. Hij was de liefde van haar leven.” Hoewel Benjamin een tijd lang een publiekelijk leven heeft geleid, zocht hij de laatste jaren steeds meer de anonimiteit. Hij kreeg in 2009 nog een platencontract, net als opa Elvis en vader Danny Keough. Ook heeft Benjamin net als zijn zus Riley Keough, in enkele films gespeeld. 

Op Graceland…

Ondanks dat Benjamin zich had teruggetrokken uit het publieke leven, was hij wel aanwezig bij evenementen op Graceland, het landgoed van zijn grootvader. Zo was hij aanwezig toen er werd stilgestaan bij Elvis’ 75e geboortedag en tijdens de herdenking van diens 40e sterfdag.

Meer DenD