KLM-personeel klaar met veeleisende Doutzen: ‘Meest irritante BN’er’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het personeel van KLM krijgt vaak te maken met BN’ers aan boord. Hoewel veel bekende mensen een speciale behandeling wensen, zou Doutzen Kroes wel héél ver gaan. ,,Ze kijkt niemand aan, gooit een paspoort neer en vraagt altijd om een gratis upgrade!”

Doutzen had ooit een succesvolle carrière als model en vloog de hele wereld over voor opdrachten als fotoshoots. Een poos geleden gooide ze het roer drastisch om en koos voor een leven buiten de schijnwerpers.

Doutzen op nummer 1

Toch lijkt ze nog niet van haar sterallures af te zijn, want het KLM-personeel noemt haar nog steeds de ‘meest vervelende BN’er’. ,,Wij hebben hele lijsten met BN’ers die het meest vervelend zijn. Op één staat met verre afstand Doutzen Kroes”, vertelt een werknemer in gesprek met Juicechannel.

Waarom staat Doutzen ver bovenaan? ,,Ze kijkt niemand aan, gooit haar paspoort neer en vraagt altijd om een gratis upgrade! Er kan echt geen lachje vanaf, geen goedemiddag niks.”

‘Walgelijk!’

Ook voor haar vriendinnen eist Doutzen een gratis upgrade. ,,Als al haar vriendinnen geen upgrade naar business class kregen zou zij even op Twitter plaatsen hoe slecht KLM wel niet is. Daar had KLM natuurlijk geen zin in. Alle dames een upgrade… Walgelijk”, vertelt een andere bron.

Alsnóg niet tevreden

Al eerder bleek dat Doutzen ook niet helemaal tevreden is over de business class van KLM. Toen ze jaren terug in New York gewerkt had, wilde ze graag slapen tijdens haar terugreis in het vliegtuig, maar de stoelen van KLM konden nog niet helemaal horizontaal.

,,Kom op KLM wanneer komen die nieuwe stoelen. Dit mogen jullie geen business class meer noemen. Glijbaanstoelen, jammer, afzet, fail”, twitterde Doutzen.

Verwende Doutzen

Volgers wisten niet wat ze lazen en noemden haar verwend, iets wat Doutzen absoluut niet kon waarderen. ,,Verwend? Niet als je de prijzen vergelijkt met andere maatschappijen! Ik wil wel waar voor mijn geld! Sorry”, schreef ze. En dat terwijl ze kennelijk niet eens zélf betaalde…

Tags

DOUTZENDOUTZEN KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck