Kluis Tino Martin in water beland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In de onlangs verbouwde villa van Tino Martin is ingebroken! De zanger kreeg de schrik van zijn leven toen hij via zijn telefoon melding kreeg van een inbraak. De inbrekers hebben de kluis van Tino meegenomen.

Camera

Gelukkig voor Tino zat er niets in de kluis, en als er wel wat had ingezeten waren de inbrekers nog steeds niet rijk geweest. De dieven, die via het balkon de villa waren binnengekomen, liepen rechtstreeks naar de kluis. Maar eenmaal buiten kwamen ze erachter dat die erg zwaar was, en vervolgens is de kluis in het water terecht gekomen.

Ten tijde van de inbraak was Tino aan het optreden maar via een melding van zijn telefoon wist hij wat er zich in zijn huis afspeelde. De zanger heeft camera’s hangen en met behulp van de beelden worden de daders gezocht.

Relatie

De villa, die 1,1 miljoen waard is, zou het liefdesnestje van Tino en zijn vriendin Kimberley worden. Helaas hebben de twee er niet lang samen gewoond, want een week of twee geleden maakten ze bekend uit elkaar te zijn. Volgens Tino was het een gezamenlijke beslissing: ,,We zijn helaas te veel uit elkaar gegroeid.We leefden ieder ons eigen leven. Kimberley met haar horecabedrijf Tante Roosje in Amsterdam en ik dus met mijn carrière”, zei hij tegen RTL Boulevard.

Tags

INGEBROKENKIMBERLEYTINO MARTINVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck