Kluun brengt luisterversie uit van roman DJ

Door: DitjesDatjes
27-01-2022

Kluun brengt zijn roman DJ donderdag ook uit als luisterboek. De luisterversie van het in februari 2017 verschenen boek zit vol met geluidseffecten en dance tracks, maakte Storytel bekend.

Luisteraars wanen zich door de geluidseffecten en muziek onder meer in een dj-booth van een club in Las Vegas, in de stromende regen in de Amsterdamse Pijp en op Robot Heart, de fameuze dj-bus op Burning Man.

Kluun, die het luisterboek zelf heeft ingesproken, hoopt op deze manier meer mensen aan het lezen te krijgen. “Ik probeer met het luisterboek van DJ een nieuwe standaard neer te zetten, een vorm van verhalen vertellen waarmee ik jongeren en mensen die haast nooit in een boekhandel komen, toch aan de roman hoop te krijgen”, zegt hij. “De populariteit van podcasts laat zien dat langere verhalen en het gesproken woord om den drommel niet dood zijn. En ik ben ervan overtuigd dat dat ook voor de roman geldt. Als je het maar smakelijk opdient.”

DJ gaat over DJ Thor, die leeft in een wereld vol privévliegtuigen, vip-rooms en designerdrugs. Hij maakt furore in Las Vegas maar belandt in een seksschandaal waar de hele wereld van smult. Om de sensatiepers te ontvluchten, duikt hij onder bij een oude studievriend, de schrijver Kluun. Hij gelooft de verhalen van zijn vriend niet en gaat op onderzoek uit.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD