Knallende ruzie bij The Bodyguard? ‘Romy Monteiro uit musical gezet’

Romy kwaad weggelopen bij musical en ontslagen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De cast van de musical The Bodyguard is bekend en dit keer speelt Romy Monteiro niet de hoofdrol. Wat is er gebeurd? ,,Tijdens de repetities liep het helemaal uit de hand en de regisseuse is woest geworden op Romy.”

Nyassa Alberta, die op dit moment nog te zien is als Tina Turner in de gelijknamige musical, speelt de hoofdrol in The Bodyguard. Het zorgt voor grote verbazing, want waarom heeft Romy Monteiro deze rol niet gekregen?

‘Romy meldde zich steeds ziek’

Romy brak in 2015 door, maar speelde in steeds minder shows. Volgens Yvonne Coldeweijer is er een hoop gebeurd achter de schermen bij de musical. ,,Romy meldde zich om de haverklap ziek, maar in de tussentijd werd ze wel gespot tijdens het winkelen!”, meldt de juicekoningin op Instagram. ,,Er was zelfs een periode dat Romy nog maar een keer in de week speelde. En er waren inmiddels vijf mensen die haar rol aan het coveren waren.”

‘Drie uur te laat’

Omdat de musical Tina Turner niet goed liep, heeft Stage Entertainment besloten The Bodyguard weer tijdelijk terug te brengen. ,,Om de boel een beetje aantrekkelijker te maken voor het publiek, werd Romy weer opgetrommeld”, vervolgt Coldeweijer. ,,De eerste repetitiedag brak aan… en geen spoor van Romy. Wat denk je? Ze kwam drie uur te laat binnen, terwijl de hele cast op haar moest wachten.”

Romy Monteiro uit de musical

Vervolgens zou Romy zich hebben gedragen als een diva, iets wat de cast niet kon waarderen. ,,Tijdens de repetities liep het helemaal uit de hand en is de regisseuse woest geworden op haar. Romy is weggestormd en ze is nooit meer teruggekeerd…” Volgens Coldeweijer was de cast niet te spreken over Romy. ,,En het schijnt dat iedereen blij is dat ze weer weg is!”

Tags

ROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck