Knallende ruzie broer Kate Middleton

Fikse ruzie met de buren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waar Kate Middleton altijd vriendelijk blijft en het liefst iedereen te vriend houdt, heeft haar broer James zich de woede van zijn buren op de hals gehaald. De broer van Kate zou veel overlast veroorzaken, waardoor hij knallende ruzie heeft gekregen met de buurman.

James Middleton heeft zijn drukke leven in Londen ingeruild voor het rustige en vrije platteland van Berkshire. Hoewel hij gelukkig is in zijn nieuwe dorp, heeft hij zich nu al de woede van zijn buurman op de hals gehaald.

‘Giftige uitlaatgassen’

Zakenman David Alderton en zijn vrouw Karen wonen slechts 120 meter verderop en ervaren flinke overlast sinds James naast hun is komen wonen. James heeft een aantal verouderde landbouwmachines ingeslagen, maar volgens de buren maken de machines een hoop lawaai. Daarnaast zouden er ‘giftige uitlaatgassen’ vrijkomen.

,,We wonen hier al zeven jaar en hebben altijd genoten van deze prachtige omgeving. Maar onze rust is verstoord”, zegt de buurman woest in gesprek met DailyMail. ,,Zijn terrein is net een autokerkhof. Er zijn drie schuren vol met oude landbouwmachines waar niemand iets aan heeft en hij gebruikt ze op vijftien meter van onze voordeur. Ook zijn we deze maand blootgesteld aan het ongewenst binnendringen van giftige en schadelijke dampen in ons huis van de duidelijk ongeschikte machines die hij gebruikt.”

Gevolgen

Alderton heeft geklaagd bij de gemeente, maar tot op heden is er niets veranderd. ,,Het zijn oude, luidruchtige, vuile, stinkende machines”, klaagt Alderton. ,,Het is een boerderij, dus ik neem aan dat hij denkt dat hij het recht heeft om landbouwmachines te hebben, ook al zijn ze vervallen. Maar het mag geen gevolgen hebben voor het milieu en mensen in de buurt.”

Politie gebeld

Volgens James heeft Alderton vaker ruzie met mensen in de buurt. ,,Meneer Alderton heeft een geschiedenis van geschillen met buren in het dorp”, vertelt James in DailyMail. Ook zegt hij dat hij de buurman weleens heeft betrapt terwijl hij zijn terrein betrad. ,,Sinds we hier zijn ingetrokken, hebben we een aantal intimiderende brieven van de heer Alderton ontvangen en we hebben een keer de politie moeten bellen omdat hij op ons verboden terrein kwam.”

Het is niet duidelijk of Kate op de hoogte is van de ruzie van haar broer, maar ze is onlangs nog wel bij de boerderij gezien. Ze was toen samen met prins William en de kinderen aan het wandelen in de omgeving.

Tags

KATE MIDDLETONPRINS WILLIAMRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie