Knuffelende Ali B: geloof de leugens niet

Door: DitjesDatjes
13-01-2021

Ali B heeft voor het eerst gereageerd op de vermeende ‘knokpartij’ tussen hem en Waylon achter de schermen van The Voice of Holland. Tegen zijn volgers op Instagram zegt hij: “Geloof de leugens niet”. De rapper plaatste er een foto bij waarop hij Waylon knuffelt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eerder woensdag leek Ali ook onbewust naar het verhaal te verwijzen door een foto op Instagram te posten van hem in een boksring. In de comments vroegen zijn volgers daarna haast onophoudelijk naar de kwestie.

Het verhaal over de vermeende ruzie werd dinsdagavond de wereld ingeslingerd door Albert Verlinde in Shownieuws. De gemoederen zouden tijdens de opnames van The Voice zover zijn opgelopen dat Waylon en Ali B in de pauze in een toiletruimte met elkaar op de vuist gingen. Volgens de entertainmentdeskundige moesten er mensen tussen komen om de boel te sussen.

RTL noemde het verhaal woensdag grote onzin. “Wij begrijpen niet waar hij dit verhaal vandaan haalt”, liet een woordvoerder weten. “De coaches van The Voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD