Kobe Bryant herdacht in oude thuisbasis Staples Center

Door: DitjesDatjes
24-02-2020

In Staples Center in Los Angeles – de thuisbasis van de LA Lakers – wordt uitgebreid stilgestaan bij het overlijden van basketballegende Kobe Bryant, vier weken geleden bij een helikoptercrash. Er zijn ruim 20.000 mensen afgekomen op het eerbetoon, onder wie ook basketballegendes Michael Jordan, LeBron James en Shaquille O’Neal.

De weduwe van Bryant, Vanessa, hield een indrukwekkende toespraak. Eerst wendde ze zich tot haar dochter Gianna, die eveneens omkwam bij de crash. Na een ovationeel applaus werd de emotionele Vanessa van het podium begeleid door Jordan. Later betrad Jordan zelf ook het podium, waarna hij Bryant “mijn kleine broertje” noemde.

Alicia Keys en Beyoncé verzorgden een optreden bij ‘A Celebration of Life’, zoals de bijeenkomst heet. “Ik ben hier omdat ik van Kobe hou”, zei Beyoncé na het zingen van het nummer XO. “Dit was een van zijn favoriete nummers.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen