Koen Kardashian geeft teken van leven in afkickkliniek

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Na zes weken radiostilte in een afkickkliniek in Zuid-Afrika geeft realityster en influencer Koen Kardashian een teken van leven. Hij deelt een foto op zijn Instagram account met een diepzinnige tekst…

,,Rock bottom became the solid foundation on which I rebuilt my life.” Oftewel: ,,Het dieptepunt werd het stevige fundament waarop ik mijn nieuwe leven bouwde”. Deze tekst schreef Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, bij zijn foto op Instagram, poserend in Kaapstad.

Drank en cocaïne

Koen maakt er geen geheim van erg verslaafd te zijn aan drank en cocaïne en heeft afgelopen juli de keuze heeft gemaakt om hulp te zoeken. Aan roddel-Instagrammer FawryNotSawry liet hij destijds weten: ,,Ik laat me opnemen in Kaapstad lieverd. Ik kan het niet alleen. Het is goed zo. Tot over een poos!”

,,Altijd maar dat drank- en drugsgebruik. Gewoon niet slapen. Dágen doorgaan. Gewoon alleen naar huis: douchen, tanden poetsen en weer door.” En daar was de influencer klaar mee.

Vluchten

Ook heeft hij besef waar dit gedrag vandaan komt, vertelt hij aan Shownieuws: ,,Gewoon vluchten. Ik heb nooit heel veel dingen verwerkt. Ik heb het altijd voor mezelf gehouden, the show must go on. Ik heb nooit iemand pijn willen doen, m’n lieve moeder, m’n vader, allemaal niet. Dus heb het altijd allemaal voor mezelf gehouden.”

Niet alleen

Koen staat er niet alleen voor en krijgt veel steun van zijn volgers en BN’er vrienden zoals Kim Feenstra, Fajah Lourens en Estelle Cruijff. ,,Heel erg goed, het kost verschrikkelijk veel moed en doorzettingsvermogen.. Trots om te zien” schrijft Thomas Berge. Ook Sarah van Soelen steekt een hart onder zijn riem: ,,JIJ KAN DIT!!! Samen sterk. trots op jou”.

Tags

AFKICKKLINIEKKOEN KARDASHIANKOEN PIETER VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck