Koen Kardashian laat van zich horen vanuit afkickkliniek

Koen Kardashian laat van zich horen|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een wekenlange stilte heeft Koen Kardashian eindelijk weer iets van zich laten horen. Hij besloot zich zes weken geleden opnieuw op te laten nemen in Zuid-Afrika om de strijd tegen zijn drank- en cocaïneverslaving aan te gaan. ,,Ik ben er nog lang niet.”

Een paar weken geleden verdween Koen opnieuw plotseling van de radar. Geruchten deden al de ronde dat hij was teruggevallen en zich opnieuw heeft laten opnemen. Koen bevestigt nu deze geruchten.

‘Ik blijf voorlopig’

,,6 weken geleden ging ik voor de tweede keer in 6 maanden tijd naar Zuid-Afrika om een gevecht te winnen waar ik niet trots op ben. Mijn verslaving”, schrijft Koen op Instagram. ,,Lieve vriendinnen, ik wil via deze weg laten weten dat het goed met me gaat en wil iedereen bedanken voor de berichtjes die ik heb gekregen.”

Koen heeft de afgelopen weken hard aan zichzelf gewerkt, maar heeft naar eigen zeggen nog een lange weg te gaan. ,,Ik heb de eerste stap gezet maar ik ben er nog lang niet. Daarom blijf ik voorlopig hier in Kaapstad. Om eens niet weg te lopen. Om te voorkomen dat ik terug val.”

Vijf gram per dag

Begin dit jaar deed Koen nog een boekje open over zijn drugsverslaving. Hij vertelde dat hij in het verleden wel vijf gram cocaïne per dag snoof, wat betekent dat hij gemiddeld in de maand 7500 euro uitgaf aan zijn verslaving. ,,Stiekem begon ik in mijn eentje thuis te gebruiken. ’s Ochtends bij mijn koffie snoof ik al. Vijf gram per dag, dat is veel. Ik sliep niet, was altijd wakker”, zei hij in gesprek met LINDA.meiden.

Na zijn eerste opname in Zuid-Afrika besloot Koen bij terugkeer in Nederland weer bij zijn ouders te gaan wonen. Dat ging voor een tijdje goed. ,,Triggers blijven er altijd, het is makkelijk om in mijn oude patroon te vallen. Gelukkig is dat niet gebeurd, en dat gaat ook niet gebeuren”, zei hij destijds. Helaas kreeg hij weken later toch een terugval.

Tags

KOEN KARDASHIANVERSLAVING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck