Koen Kardashian neemt afscheid van alter ego

Koen heet weer Koen Pieter van Dijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koen Kardashian ging vorig jaar naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika vanwege zijn drugsverslaving, maar viel bij terugkomst in Nederland weer terug in zijn oude gewoontes. Eerder dit jaar vertrok hij opnieuw naar Zuid-Afrika om de strijd met zichzelf aan te gaan. Inmiddels is Koen weer terug en heeft zijn leven drastisch omgegooid.

Champagne, oesters en kaviaar: vanwege zijn extravagante levensstijl noemt Koen Pieter van Dijk zich al jarenlang Koen Kardashian. Maar de therapie en de levensstijl in Zuid-Afrika heeft hem drastisch veranderd. De champagne is omgeruild voor water en drugs raakt hij niet meer aan.

Naam terugveranderd

Op Instagram is te zien dat hij vanaf nu weer door het leven wil als ‘gewoon’ Koen Pieter van Dijk. De naam Koen Kardashian is nergens meer te bekennen en ook zijn bio heeft hij aangepast. ,,Vrede is de nieuwe luxe”, schrijft Koen.

Afkicken in Zuid-Afrika

Koen verdween eerder dit jaar plotseling van de radar om voor de tweede keer in zes maanden tijd af te kicken in Zuid-Afrika. Eind april liet hij weten dat het goed met hem gaat. ,,Ik heb de eerste stap gezet maar ik ben er nog lang niet. Daarom blijf ik voorlopig hier in Kaapstad. Om eens niet weg te lopen. Om te voorkomen dat ik terug val”, schreef hij op Instagram.

Herenigd met Jaimie en Estelle

In de maanden die daarop volgden bleek inderdaad dat het goed ging met Koen. Hij zag er kerngezond uit, leek weer van het leven te genieten en bezocht de mooiste plekken in Zuid-Afrika.

Toch miste hij zijn twee beste vriendinnen Jaimie Vaes en Estelle Cruijff. Toen de twee besloten om op vakantie te gaan naar Bali, twijfelde Koen dan ook geen moment en pakte zijn koffers in om zich te herenigen met de dames. En hoewel er door velen werd getwijfeld of Jaimie en Estelle wel een goede invloed voor Koen zijn, blijkt uit zijn Instagramfoto’s dat hij de champagne nog altijd laat staan.

Tags

AFKICKENAFKICKKLINIEKDRUGSVERSLAVINGKOEN KARDASHIANKOEN PIETER VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck