Koen Pieter: ‘Ik gaf drie ton uit aan drugs’

Koen Pieter was grootgebruiker
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koen Pieter van Dijk, voorheen bekend als Koen Kardashian, moest onder het mes om zijn neusschot te laten vernieuwen. Door zijn drugsverslaving zat er een gat van maar liefst vier centimeter in zijn neusschot. ,,Ik heb een kleine drie ton opgesnoven.”

Koen Pieter werd voor zijn verslaving opgenomen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Inmiddels gaat het beter, maar soms heeft hij een terugslag. ,,Net als ieder ander mens heb ik weleens een slechte dag en op die dagen moet ik niet om negen uur ’s avonds in een sterrentent aan de bar gaan zitten. Dan gaat het fout”, legt hij uit in gesprek met LINDA.

Operatie van vijfenhalf uur

Maar teruggaan naar hoe het was wil Koen absoluut niet. Bij terugkomst uit de afkickkliniek onderging hij een operatie om zijn tussenschot te laten vernieuwen. De operatie duurde maar liefst vijfenhalf uur. ,,Die arts keek met een zaklamp in mijn neus en zei: dit is geen slijtage, dit is een gat van 4 centimeter”, vertelt hij. ,,Ze konden het alleen repareren door wat bot en kraakbeen uit een van mijn ribben te halen.”

Drie ton opgesnoven

Als Koen wordt gevraagd hoeveel cocaïne een mens moet snuiven om zijn tussenschot dusdanig te beschadigen, antwoordt hij: ,,Veel, ik denk dat ik een kleine drie ton heb opgesnoven.”

‘Koen Kardashian is dood’

Tijdens zijn deelname aan het programma Special Forces liet hij weten dat hij Koen Kardashian voorgoed achter zich laat. Hij wil niet meer geassocieerd worden met hoe hij was en wat hij deed in die periode. ,,Koen Kardashian is dood. Ik vind dit een heel mooi moment om met een frisse start te beginnen als Koen Pieter van Dijk.”

Tags

KOEN KARDASHIANKOEN PIETER VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck