Koen Pieter: ‘Koen Kardashian is dood’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Koen Pieter van Dijk is open over het seksueel misbruik dat hij meemaakte in zijn jeugd. In het programma Special Forces VIPS wordt Koen op het matje geroepen door de staf en zijn jeugdtrauma komt omhoog.

De staf vraagt Koen hoe het is om Koen Kardashian te zijn. Voorheen noemde hij zichzelf namelijk zo op zijn socialmediakanalen. ‘Vermoeiend’ is het antwoord van Koen en hij vertelt dat hij er een flink potje van heeft gemaakt. „Verslaafd ben ik altijd geweest, maar dit is wel echt goed uit de hand gelopen. Ik was goed de weg kwijt”, vertelt hij.

Trauma’s

Koen wordt flink aan de tand gevoeld en de staf vraagt of er trauma’s schuilen achter de verslaving. Koen breekt: „Dat ik op mijn zestiende verkracht ben. Ik heb het altijd voor mezelf gehouden, omdat ik me schuldig voelde.” De uit de hand gelopen levensstijl van Koen Kardashian was een vlucht van zijn trauma’s, maar Koen doet er alles aan om zijn leven weer op de rit te krijgen. „Iets wat ik heb geleerd is dat je zelf de verantwoordelijkheid moet nemen voor de dingen en de daden die je op je kerfstok hebt en dat heb ik het afgelopen jaar eindelijk gedaan.”

Koen Kardashian is dood

Koen is vastbesloten om Koen Kardashian achter zich te laten. Hij wil niet meer geassocieerd worden met hoe hij was en wat hij deed in die periode. „Koen Kardashian is dood. Ik vind dit een heel mooi moment om met een frisse start te beginnen als Koen Pieter van Dijk.”

Tags

KOEN KARDASHIANKOEN PIETER VAN DIJKSPECIAL FORCES VIPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck