Koen Verweij bedriegt Jutta met dame uit Urk

Hebben Koen en Jutta nog wel een relatie?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam en Koen Verweij zijn hét schaatskoppel van Nederland, maar hun relatie lijkt al langer in zwaar weer te verkeren. De afgelopen tijd gaan er hardnekkige geruchten rond over het vreemdgaan van Koen. Afgelopen weekend lijkt die roddel bevestigd te zijn…

Tijdens de Olympische Spelen zou Koen Jutta volgens geruchten al bedrogen hebben. Koen besloot toen te reageren op de geruchten en zei dat er absoluut niets van waar is. Maar afgelopen weekend zou hij wél de fout in zijn gegaan.

Gezien door tientallen mensen

,,Hij was in club XO in Haarlem en heeft de hele avond om Jessica, een meisje uit Urk, gehangen”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Ook hebben ze uitgebreid in de club staan zoenen en hebben tientallen mensen dit mogen aanschouwen.”

In een volgende story deelt Yvonne een screenshot van een gesprek met Jessica waarin ze toegeeft dat Koen met haar is vreemdgegaan. ,,Ook barpersoneel van club XO heeft dit zojuist aan mij bevestigd”, aldus Yvonne.

Het voorval blijkt ook gefilmd te zijn. Coldeweijer deelt de beelden in Instagram Stories en daarop is te zien dat Koen inderdaad om een dame heen hangt. Zou Koen na deze duidelijke beelden wéér ontkennen dat hij Jutta bedriegt?

Tags

GERUCHTJUICEJUTTA LEERDAMKOEN VERWEIJVREEMDGAANYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck