‘Koert-Jan de Bruijn betrapt op vreemdgaan’

Koert-Jan is gek op tongworstelen met jonge dames
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koert-Jan de Bruijn, presentator van Snow Magazine, zou zich tijdens de opnames van het tv-programma niet netjes gedragen. Op dit moment is hij in Gerlos in Oostenrijk, waar hij meerdere dames aan de haak zou hebben geslagen. En dat terwijl zijn vrouw thuis op hem wacht…

Voor wie van wintersport houdt zal Koert-Jan de Bruin geheid kennen; hij presenteert het programma Snow Magazine, waarin hij op zoek gaat naar de mooiste ski-routes en resorts. Op dit moment is hij voor opnames in Gerlos, waar hij op zijn vrije dag ook meedoet aan de aprés-ski.

23-jarige dame

,,Gisteravond was Koert-Jan vrij en daar heeft hij volgens onze bronnen even flink van genoten”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Hij stond namelijk flink te tongen met een dame in de bekende Cin-Cin. Deze dame was naar schatting niet ouder dan 23 jaar…”

Open relatie?

Al snel volgen er meer verhalen over de presentator. ,,Mijn vriendin heeft afgelopen weekend ook met hem gezoend in de Cin-Cin, maar hij zegt dat hij een open relatie heeft”, vertelt een bron in gesprek met het kanaal. Juicechannel lijkt het verhaal over de open relatie echter niet te geloven. ,,Weet zijn vrouw dat ook?”

Tags

JuiceKoert-Jan de BruijnVreemdgaan

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie