Komt Ron weer terug in WIDM? Alle hints op een rijtje

Door: Tanja Brouwer
12-01-2018

Wat een verschrikking voor Ron: hij wilde zo graag meedoen met Wie is de Mol, maar nog voordat het spel écht begonnen is kreeg hij een rood scherm. Hij moest naar huis….of toch niet?

Kijkers, en dan vooral de ‘molloten’ vertrouwen de boel niet. Volgens hen zijn er overal aanwijzingen te zien waaruit blijkt dat Ron terugkeert in het spel. Vijf van deze hints zetten we op een rijtje.

1. “De mol hoeft nooit naar huis”

Presentator Art Rooijakkers heeft tot nu toe ieder seizoen bij de uitleg van de test het zinnetje ‘De mol hoeft nooit naar huis’ gezegd. Opvallend is dan ook het feit dat hij het bij de test van Ron niet zei! Betekent dat dat de mol dus wel een rood scherm kan krijgen?

2. Nummerborden

In de leader van het programma is Ron te zien. Op de achtergrond rijden allemaal taxi’s  met witte nummerborden. In de eerste aflevering van WIDM zit Ron in Rusland, en daar hebben taxi’s gele nummerborden! In Georgië, waar de hele groep nu naartoe gaat, zijn de nummerborden van de taxi’s wel wit. Betekent dit dat Ron toch naar Tbilisi gaat? Of was hij daar alleen voor het opnemen van de leader?

3. Liberty Bank

In de leader is Ron niet alleen omringt met taxi’s, want ook zijn er een aantal gebouwen te zien. Waaronder de Liberty Bank in….Tbilisi! Hij is dus echt in Georgië geweest. De kans bestaat natuurlijk ook dat hij via Georgië naar huis is gevlogen.

4. Moltalk

Molloot Niels Schouten vindt het verdacht dat in Moltalk, het napraatprogramma na WIDM, Margriet van der Linden en Chris Zegers helemaal niet speculeerden over een mogelijke terugkeer van Ron. Alsof ze dat niet wilden opbrengen, zegt Schouten. Wie weet is dit inderdaad zo, en hebben de presentatoren de opdracht gekregen zo min mogelijk argwaan te wekken.

5.Muziek

In de vorige seizoen klonk het bekende ‘afscheidsmuziekje’ en werden er beelden getoond van de afvaller. Bij Ron was dit niet het geval. Betekent dit dat hij niet definitief afscheid neemt?

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen